lördag, december 02, 2006

Jättedumt!

Det blir aldrig så tråkigt som när man vet att ens vänner har riktigt roligt.
Det finns inget värre än när det inte är något bra på TV och fjärrkontrollen är trasig så man inte kan blippa utan hela tiden fastnar på kanaler med program man inte vill se.

Här är exempel på program jag verkligen inte vill se!

SVT1
22.15 Bingo Royale
22.15-23.00 Direktsänd lördagsunderhållning från nöjespalatset Bacchi Wapen i Gamla Stan i Stockholm med Nisse Edwall, Mona Seilitz, bingo, sketcher och kända gäster. Ständig huspianist är Andreas Kleerup. Skriv ut din bingobricka på svt.se och spela om fina och roliga priser. Del 4 av 20. Även i TV1 4/12 och 7/12

TV3
22.00 Extra Extra!
22.00-22.30 Svenskt humorprogram från 2006. Peter Swartling skräder sällan orden när han bedömer andra. I kväll hamnar han själv under lupp i Extra Extra! där Måns Möller vänder ut och in på det senaste skvallret. Felix Herngren och Henrik Dorsin agerar fasta lagkaptener för Extra Extra! Varje vecka gör de programledaren Måns Möller sällskap i studion och tar sig an en komiker och en kändisgäst var. I veckans program bildar Felix lag med komikern Pia Johansson och idoljägaren Peter Swartling. Henrik ska skvallra ihop med komikern och programledaren Robin Paulsson och chefredaktören Frida Boisen.

TV3
22.30 Striptease
22.30-00.55 (Striptease) Amerikansk dramathriller från 1996. Erin Grant förlorar vårdnaden om sin dotter när hon skiljer sin från sin man Darrell, en småkriminell tjuv. Hon kämpar nu för att få det att gå runt och tar jobb som strippa på en nattklubb. En kväll är kongressmannen Dilbeck på klubben (dock iförd maskering) och hamnar i bråk med en annan man. En tredje man som är kär i Erin, känner igen Dilbeck och erbjuder sig att utpressa politikern för att Erin ska få tillbaka sin dotter. Men allt går inte som det ska. Text-TV s. 690. I rollerna: Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante, Ving Rhames m.fl..

TV4
22.55 Undercover Brother
22.55-00.25 Amerikansk komedi från 2002. Undercover Brother har levt efter sina egna regler sedan den dagen han hörde soul för första gången. Han är cool, vet hur man behandlar en kvinna och strävar efter rättvisa i samhället. När han blir kontaktad av organisationen B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D som upptäckt att någon börjat hjärntvätta deras svarta bröder och systrar ser han sin chans att äntligen få visa vad han går för. Tillsammans med den vackra Sistah Girl försöker han ta reda på vad det är som händer och snart är han förövarna på spåren. Men de har ett hemligt vapen, den sexiga She Devil. Regi: Malcolm D. Lee. I rollerna: Eddie Griffin, Chris Kattan, Denise Richards, Aunjanue EllisOrginaltitel: Undercover Brother, m.fl.

KANAL5
21.00 Dum och ännu dummare - När Harry mötte Lloyd
21.00-22.40 (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd) Amerikansk komedi från 2003. Handling: Harry och Lloyd är tillbaka, den här gången i high school när dum träffade dummare. Året är 1986 och Lloyd bor i skolans källare tillsammans med sin pappa som är vaktmästare. Harry däremot har fått privatlektioner av sin mamma i hela sitt liv. Samtidigt som de två dumskallarna träffas får skolans korrupte rektor och hans flick- vän, tillika skolans mattant, en lysande idé. Genom att starta en klass för elever med särskilda behov kan de lägga vantarna på bidrag för 100 000 dollar. Killarna är ovetandes och tror att de är utvalda för att de är speciella. I rollerna: Eric Christian Olsen, Derek Richardson, Rachel Nichols, William Lee Scott, Mimi Rogers. Regi: Troy Miller. Rek fr 11 år.


Jo det kan bli värre! Här är ett program som jag verkligen vill se på en kanal som jag inte har.

TV4 Guld
22.05 Huset Eliott
22.05-23.00 Brittisk dramaserie från 1991-93. I 34 delar. Serien utspelar sig i 1920-talets London. De två unga systrarna Beatrice och Evangeline Eliott tvingas bygga upp en ny tillvaro efter att deras far dött och lämnat dem utan pengar. De finner snart att de har talang för kläddesign och börjar att bygga upp en affärsrörelse.Del 5 av 34. I rollerna: Peter Birch, Stella Gonet, Louise Lombard, Aden Gillett, m.fl. Orginaltitel: House of Eliott I-III


Till råga på allt fattas det en massa knappar för mig här på Blogger.
Nej, nu går jag och lägger mig!

Inga kommentarer: